Loading...

Instant satisfaction

Begin juli had ik een grote deadline  en alles moest dus even wijken voor schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Al een geluk dat ik dat graag doe – al begon ik daar af en toe aan te twijfelen ;-). Er was dus eigenlijk geen tijd voor iets anders, en al helemaal niet voor naaiprojectjes. Die jurk voor mezelf zal ik voorlopig dus in de solden moeten gaan zoeken. (joepie!)

Maar omdat een mens af en toe toch ontspanning nodig heeft, sprokkelde ik hier en daar een halfuurtje bijeen voor kleine naaiprojectjes met instant satisfaction. Lees: zonder patroon of met een heel simpel patroon en op max. een uurtje gefikst.

Drie op een rij…

Zonnehoedje (stof Kokka appeltjes)
overgooier (stof Cherry Blossom bij Julija)

 

broekje in streepjestricot (stof van Stoffenspektakel)

 

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.