Loading...

Elodie Details: cool baby stuff

Omdat ik gezegend ben met vrijgevige vriendinnen (dank u Lotte ;-)) die me dozen vol kleertjes van hun eigen kroost lenen, hoef ik weinig kleren te kopen voor mijn zoon. Daardoor kan ik me helemaal uitleven in iets duurdere maar toffe accessoires.Een van mijn favoriete merken is Elodie Details: een Zweeds designmerk dat onder andere coole fopspenen en speenkoorden, stoere mutsen, en grappige slabbetjes in de collectie heeft.

Dit exemplaar (dat ik cadeau kreeg van mijn broer) is ondertussen helaas te klein, maar ik heb er ongelooflijk veel complimenten over gekregen:

Omdat de voering lekker zacht is, droeg mijn zoontje deze muts supergraag (en dat is niet zo vanzelfsprekend).

Deze twee slabbetjes van Elodie Details gebruiken we bijna elke dag:

 

Heeel handig: na een schranspartij veeg ik ze gewoon schoon, en klaar.

We hebben zelfs een bijhorende fopspeen + fopspeenkoord:

En vandaag werd deze beanie geleverd:

Nu nog wachten tot het koud genoeg is!

In Gent vind je Elodie Details onder andere bij Monsters With an Attitude, de zwarte muts en het zwarte slabbetje bestelden we bij bol.com.

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.