Loading...

Over ons

Eat ’n wear is de blog van Emilie en Moïra, twee meisjes van vijfendertigplus die van schrijven hun beroep maakten.

Het liefst schrijven we over alles wat we interessant, lekker of mooi vinden: good food, toffe eet-, shop- en andere adressen in onze hometown Gent en de rest van de wereld, en boeken die ons om de een of andere reden boeien of raken. In 2012 besloten we om al onze favoriete topics samen te brengen op één blog, eat ’n wear. Sindsdien delen we hier onze ontdekkingen op het vlak van eten, mode, reizen en boeken.

Dit jaar gaven we onze blog een facelift. Omdat strakker vaak schoner is. In de wondere wereld van de blogs dan toch. Want in ’t echte leven houden we wel van een lachrimpeltje of zes. (Meer hoeft nu ook weer niet…)

We doen ook hard ons best om betere foto’s te maken (al blijven we toch vooral vrouwen van het woord…) Dit is het resultaat, en tegelijk een work in progress.

Ons eten en onze aankopen betalen we trouwens voornamelijk zelf, want alleen zo kunnen we er onze oprechte en ongezouten mening over geven. En als we toch eens iets cadeau krijgen of worden uitgenodigd op een event, vertellen we dat gewoon én blijven we ons kritische zelf. Kijk maar naar deze blogpost, of deze, of deze.

Laat ons gerust weten wat je van onze blog vindt! Heb je een vraag, opmerking of suggestie?
Vul dan het contactformulier in:

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vlag.