Loading...

In de wolken

De naaiprojectjes lagen hier eventjes stil, tot er een nieuw boeleke geboren werd bij een heel goeie vriendin. Ik had de mama een paar maanden eerder een stofje laten kiezen voor een kruippakje en ze koos voor de schattige wolkjestricot. Nog tijd genoeg, dacht ik toen. Want het zou nog maaaaanden duren eer dat kindje er was. Maar je kent dat wel, plots was het zover en het wolkenpakje was nog voor geen meter opgeschoten. 

Er zijn verzachtende omstandigheden: de draad van mijn overlock raakte verward en ik kreeg dat maar niet opgelost, het was te mooi weer, mijn eigen buik begon te groeien – jaja, nummer twee is hier op komst, Kato krijgt een broertje of zusje – en ik hing misselijk boven de pot, … Enfin, om een lang verhaal kort te maken: ruim twee maanden na de geboorte van de schattige, lieve Eloise is haar kruippakje met wolkjes af.

Ter info, als je zelf zo’n kruippakje wil maken: ik volgde het patroon Sam van Missy N voor 2-4 maanden. Je vindt dat hier. Het wordt heel helder en eenvoudig uitgelegd met veel foto’s. Ik vond het toch niet zo’n makkelijk naaiprojectje, al is het maar omdat het tricot is. En ja, ik heb gesukkeld met de drukknopen (ik koos voor Prym, geen kamsnaps), maar ben blij dat de print uiteindelijk toch netjes doorloopt.Nu maar hopen dat de mama (en de baby) ermee in de wolken is …

Andere interessante artikels

1 Reactie

  • ine 11 jaar geleden Reageer

    Ohhhh!! Ik kijk er zo naar uit om het haar aan te doen!! Wij zijn nu al in de wolken!! Superhard bedankt Emilie!!!!xxx

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.