Loading...

Jurkjestijd

Dat eerste zonnige weekend deed echt deugd: wij fietsten met Kato naar Gent, deden er een paar marktjes om te eindigen op het zonnige terras van de Pain Quotidien. Door dat mooie weer kreeg ik ook zin om wat jurkjes te maken. Ik zocht een leuk (en niet al te moeilijk) patroon voor mezelf, maar vond uiteindelijk weer vooral mooie patroontjes voor Kato. Zo zag ik de Junebug Dress op de Facebookpagina van een vriendin verschijnen. Een ideaal projectje…

De tutorial is online te vinden bij Craftiness is not optional. De stof is een bloemetjeskatoentje en kocht ik voor een appel en een ei op het Stoffenspektakel. In plaats van gewone knopen, gebruikte ik drukknopen (Veritas).

PS: als iemand een tip heeft voor een patroon van een eenvoudige, mooie jurk voor dames (liefst katoen, geen tricot), dan is die zéér welkom! 🙂

Andere interessante artikels

Reacties (2)

  • pieke 11 jaar geleden Reageer

    Mooi hoor! voor jezelf de washi tape dress van made by rae misschien?

  • admin 11 jaar geleden Reageer

    net even opgezocht: leuk model! als het meevalt, post ik het resultaat ;-). thx voor de tip!

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.