Loading...

Dress your doll & petekind

Vandaag was het verjaardagsfeestje van mijn petekind – absoluut het allerschattigste en ‘wijste’ (op z’n Gents) vierjarige meisje van de wereld – en omdat ze helemaal in een roze prinsessenfase zit, maakte ik voor haar een rood-met-roze-bloemetjesrokje. Het patroon is een A-lijnrokje met tricotband uit het rokjesboek van mme Zsazsa. Een aanrader: gemakkelijk en snel klaar! De stof vond ik bij Artevelde Stoffen op de Vrijdagmarkt in Gent. 

En omdat je  de naaimicrobe niet snel genoeg kan overbrengen, deed ik haar ook een setje van ‘Dress Your Doll’ cadeau. Dress Your Doll is het leuke, nieuwe concept van drie Belgische dames waardoor kinderen makkelijk zelf kleertjes kunnen naaien voor hun poppen. Ze werken met kant-en-klare patroontjes en prints op soepele, niet rafelende en rekbare stof die enkel moeten worden uitgeknipt en op de stippellijntjes genaaid. I know, vier jaar is wellicht nog wat te jong om zelf te naaien, maar het knippen lukt zeker en voor het overige helpt oma of haar meter…

copyright Dress Your Doll

Meer info: www.dressyourdoll.be

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.