Loading...

Pop-up terras

Track (track.be) staat al even op onze to-dolijst. Gelukkig hebben we nog een hele zomer om de kunstroute te ontdekken. Een van de weinige installaties die we nu al zagen is de favela van de Japanse kunstenaar Tadashi Kawamata. Een sloppenwijk op het water in het midden van de verkeersknoop – of verkeerschaos – van Gent-Dampoort. Een beetje bevreemdend en raar, maar wel geslaagd. Maar nog een grotere ontdekking vlakbij deze installatie is het terrasje van Kiosko, een pop-up adres van de uitbaters van Per Bacco (lekker Italiaans adresje in de Sint-Jacobsnieuwstraat in Gent, www.perbacco.be). Je vindt het aan de Hagelandkaai, vlakbij Gent-Dampoort, aan het vroegere sluishuis. Wij dronken er een biologische witte wijn en cava. Volgende keer proberen we zeker het Italiaanse hapje dat elke dag volgens marktaanbod verandert. Met een ongeduldige dochter van één jaar oud was daar nu geen tijd voor… 

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.