Loading...

Zomersolden bij jodevisscher

Ze bracht al in 2008 haar eerste collectie uit, maar wij ontdekten jodevisscher op de (Con)temporary Fashion Days in april. Waarom we dat nu pas vertellen? Omdat het solden zijn, tiens. Niet dat we er dan zo naar uitkijken om de overvolle Gentse winkelstraten in te trekken (al maken we graag een kleine omweg naar het Meerssenierstraatje in Gent, waarover later zeker meer), maar gelukkig zijn er ook andere manieren om in deze periode koopjes op de kop te tikken. Zoals bij jodevisscher, dus.

Twee verkoopdagen (op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli), met kortingen van 40 tot 80%, en dat allemaal op een makkelijk te bereiken locatie (de Slachthuisstraat) die zich op een veilige afstand van het solden-horrorgebeuren van de binnenstad bevindt. Daarvoor willen we nog wel uit ons kot komen.

De zomercollectie “blueberry fields forever” kunnen we bovendien best smaken. Sober, vrouwelijk, met mooie en kwalitatieve stoffen die je daar trouwens ook afzonderlijk kan aankopen. Het jasje dat ik eerder dit jaar op de Fashion Days kocht (ik betaalde er toen 50 euro voor), illustreert die stijl perfect. Ik combineer het met een eenvoudige jeans en t-shirt voor een casual look:

Detail achteraan

Voering met bloemenstof

Vooraanzicht

Voor wie volgend weekend geen tijd heeft, geven we hier ook al een korte vooruitblik op de nieuwe herfst- en wintercollectie van de ontwerpster. Die heet Angels on a Horseback, naar een Iers recept met oesters. Veel frisgroen, zwart en oker, mouwloze rechte jurkjes, comfortabele (pof)broeken en korte jasjes. Hierbij enkele van mijn favoriete silhouetten:

Copyright jodevisscher

Copyright jodevisscher

Zomersolden en stoffenverkoop collectie jodevisscher (-40% -60% -80%)


Vrijdag 13 en zaterdag 14 juli: 10u-19u


Slachthuisstraat 40, 9000 Gent

www.jodevisscher.be

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.