Loading...

Een nieuw design!

Het was een tijdje stil op eat ’n wear, maar – hoewel de foto’s misschien iets anders doen vermoeden –  we hebben niet op ons gat gezeten. Met de hulp van Bart van Dreams & Creations namen we de blog grondig onder handen en voilà: dit is het resultaat.

Wij zijn er wreed content mee, en ook wel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Nieuwe verhalen, die komen er binnenkort ook aan (receptjes! lunchadressen! citytrips!). Coming up next: onze trip naar Rotterdam met LikeBirds, die ons alweer tonnen (of ‘liters’, zoals de echtgenoot van een van onze coworkingcollega’s het fijntjes verwoordde) inspiratie opleverde. Het verslag, foto’s en eet-, drink- en bezoekadressen bekijk en lees je binnenkort hier!

Bij Mono in Rotterdam (foto: Vicky Persyn)

PS: Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogposts? Volg dan onze Facebookpagina. Sinds kort hebben we trouwens ook een Instagramaccount waarop we af en toe foto’s posten. Check het uit!

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.