Loading...

Todolijstje

Gent is weer een paar leuke, nieuwe adresjes rijk. We zijn er zelf nog niet geraakt … maar binnenkort testen we ze zeker en vast eens uit. Alvast een todolijstje:

* Noodle bar RAMEN

Adres: Oudburg 51, 9000 Gent.In onze straat parkeert dikwijls zo’n driewieler minibusje waar op de zijkant Eetavontuur op staat. Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en ik surfte eens naar de website. Daar las ik voor het eerst over de opening van noodle bar RAMEN. Eetavontuur organiseert kookworkshops en doet caterings. Ze zijn gespecialiseerd in oosterse ‘street food’. En ze openden dus recent de noodle bar RAMEN in Oudburg in Gent, overigens een straat waar steeds meer leuke adresjes zitten. Een lunchadres om uit te testen, al is het maar om de toffe inrichting van Studio Simple waarvan foto’s op De Standaard online verschenen.

* Huiskamer Ernest

Copyright: Huiskamer Ernest, fotograaf Titus Simoens

Gespot op Facebook: Huiskamer Ernest. Tussen 13 april en 15 juli kan je bij Ernest doen wat je in je eigen huiskamer doet, maar dan in een kunstige omgeving. Studeren, werken, lezen, breien, kletsen, genieten van een koffie … Zo staat op hun pagina te lezen. En ook bij Ernest ziet het interieur er eigenzinnig en origineel uit. Het is ingericht met meubelstukken van jonge designers. Voor het openingsweekend (13,14 april) staat er alvast goeie muziek op het programma.

Adres: Bisdomkaai 25, 9000 Gent.

* Paard van Troje

Oké, strikt genomen hoort die niet in het lijstje van nieuwkomers, want dit is geen nieuw adresje, wel een van onze favoriete boekenwinkels. Maar ze hebben leuk nieuws, vanaf eind april kan je er ook genieten van de culinaire uitstapjes van een van onze favoriete foodbloggers, Louise van Thursday Dinners. Twee favorieten samen dus, ik denk dat ik nu al hou van die combinatie! Binnenkort te testen…

Adres: Kouter 113-114, 9000 Gent

Andere interessante artikels

Reacties (2)

  • PSbyDila 11 jaar geleden Reageer

    Leuke adresjes! Ben nooit in Gent geweest, maar zie zo vaak leuke adresjes en spots voorbij komen dat ik steeds nieuwsgieriger word..

    admin 11 jaar geleden Reageer

    Zeker eens een tripje plannen! 't is de moeite waard!

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.