Loading...

Designer Days in Gent

Copyright Twiggy

Een echte modestad zoals Antwerpen is Gent nog lang niet, maar de Designer Days kunnen daar misschien wel verandering in brengen. Ze starten morgen, en bij de deelnemers spotten we onder andere Black Balloon, Jo De Visscher, La fille d’O, pop-up shop PIET en Twiggy. Woensdag, vrijdag en zaterdag kan je daar op jacht gaan naar unieke items uit de stock voor een zacht prijsje.

De Sint-Niklaaskerk vormt het centrale punt van deze eerste Gentse Designer Days. Je vindt er onder meer Juliette Bogers, Col Claudine, Not Too Arty en juwelenontwerper Staen, en je kan er terecht voor plannetjes met de deelnemende winkels.

Designer Days Gent
31/10, 2/11 & 3/11

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.