Loading...

Glorieuze gehaktballen

Wim Ballieu kenden we wel als tv-kok, maar in zijn ballen hadden we nog nooit onze tanden gezet. Afgelopen weekend kwam daar verandering in. Op Gent smaakt stond een kraampje van Balls & Glory dat we niet zomaar voorbij konden lopen.

Voor 6 stropkes (of 6 euro) konden we een exemplaar van 220 gram scoren met champignon en truffel of met ham en prei. We kozen voor de laatste vulling, die al tevoorschijn kwam na 1 hap.

Geen goedkope gehaktbal, maar eigenlijk is hij zijn prijs wel waard. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en is lekker gekruid, de vulling is smaakvol en smeuïg, en met 1 gehaktbal is je honger al behoorlijk gestild. Blijkbaar zijn de ballen ook iets goedkoper (4,40 of 5 euro) en is de keuze aan vullingen uitgebreider als je ze in de winkel in de Sint-Jacobsnieuwstraat koopt. Op de website zagen we onder andere pompoen-salie, kervel-pancetta, rabarber en zelfs vegetarische ballen. Moeten we dringend eens uitproberen.

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.