Loading...

Home made for boys

Voor kerst zou ik alle cadeautjes zelf maken, zo besliste ik ergens in november. Vijftien stuks, that is… Ik moet toegeven dat ik achteraf weleens vloekte over dat voornemen. Maar het was de moeite waard, want het is véél leuker om zelfgemaakte cadeautjes af te geven en elk stuk is meteen ook heel persoonlijk en uniek. Bovendien kon ik zo eens een paar nieuwe patroontjes voor jongens uitproberen. ‘T is eens iets anders dan al de overgooierjurkjes en Zsazsa-rokjes voor Kato en mezelf. 

Het patroon dat met stip op één staat in de lijst van favorieten is de sweater met kap uit het boek Stof voor durf-het-zelvers. Gemakkelijk, snel en supermooi! Het wordt helemaal met de overlock gemaakt.

Ook een topper, maar iets meer werk (en ik koos dan nog voor de gemakkelijkste versie zonder rits etc) is de Jacob-broek van Zonen 09. Die is wel nogal smal aan de taille, merkten we bij het passen.

Nog iemand leuke tips voor jongenspatronen?

Andere interessante artikels

Reacties (2)

  • inie 10 jaar geleden Reageer

    prachtig!!!

    admin 10 jaar geleden Reageer

    Bedankt! Je moet maar eens afkomen voor nog een naaiavondje he!

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.