Loading...

PIET & BEN of euh…humør by rewind

Deze maand openen er in Gent een paar veelbelovende nieuwe shops… Eerst is er humør by rewind in de Bennesteeg. Het is het vervolg van de pop-up store BEN die vorig jaar zoveel succes kende. De oprichters, Christophe Urbain (de man achter de Rewind stores) en An Gyselinck (van decoratiewinkel Lanp), kiezen nu niet langer voor een tijdelijke shop, maar voor een permanente ‘hotspot waar mode- en designliefhebbers het hele jaar door hun hart kunnen ophalen’. Wij zijn benieuwd… Vanaf vrijdag 21/9 kan je er terecht. 

Samsøe & Samsøe, een van de merken 

bij humør by rewind

Adres: Bennesteeg 19-21, 9000 Gent.

Maandag tot zaterdag open van 10:30 tot 18:30 uur, elke eerste zondag van de maand open van 11:00 tot 18:00 uur, dinsdag gesloten.

En volgende week vrijdag (28/9) opent PIET pop-up store zijn deuren. Wij zagen de aankondiging eerst op Facebook en waren meteen weg van het logo.

Piet pop-up store

PIET komt waar vroeger de lingeriewinkel Lingeriet was, vlakbij de Vooruit. Het is een tijdelijke shop met mannenkleding (van het label Drykorn), interieurdecoratie en bloemencreaties. Een bijzondere mix dus. Initiatiefnemer is Christophe Verbeke van designconcept Mooddesign. We lazen intussen al ergens dat er na de tijdelijke pop-up store (tot december) definitief een ‘Moodshop’ zou komen vanaf januari.

Adres: Sint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gent.

www.piet-gent.be

Maandag tot vrijdag open van 13:00 uur tot 18:30 uur, zaterdag van 11:00 uur tot 18:00 uur

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.