Loading...

Clouds in my coffee

We hadden het een tijdje terug al over onze favoriete ontbijtadresjes. Sinds kort prijkt er een nieuwe naam op het lijstje: Clouds in my Coffee. We gingen er eind juli, enkele dagen na de opening, langs samen met zus en kroost. En het viel geweldig goed mee: mooie inrichting, veel ruimte en leuk speelgoed, zoals een krijtbord en afwasbare kleurplaten voor de kindjes, sympathieke bediening en bovenal een lekker ontbijt. We gingen ‘all the way’ met het I love you a latte ontbijt: koffie of thee, vers fruitsap of cava, confituur, ham, kaas, zacht gekookt ei, brood, ontbijtkoek, yoghurt en fruit. Méér dan genoeg. Spijtig, want die taarten die de toog sierden, hadden we ook graag nog geproefd.  

Copyright Peter Duyck

Het viel zodanig goed mee dat we er een week later al opnieuw waren, deze keer voor een verjaardagsontbijt met vrienden. Ook dat was een succes: we zaten deze keer buiten op het charmante terras achteraan. Er was een mager zonnetje maar op het ingesloten koertje was het best aangenaam. De bende was deze keer wat groter en dat zorgde er wel voor dat we langer moesten wachten op ons ontbijt (en dat de meeste eitjes een beetje te hard gekookt waren). Maar het was alweer gezellig en lekker, en de persoonlijke, sympathieke aanpak van de bediening maakte het wachten goed. De jarige kreeg als afsluiter een overheerlijk stukje chocoladetaart van het huis. En dat nadat hij al een warme melk met maltezers, of nee, smarties op had …

Copyright Clouds in my Coffee

Clouds in my Coffee, Dendermondsesteenweg 104, 9000 Gent. (ja inderdaad, op een gekke locatie tussen tal van pitazaken en vlakbij de grauwe buurt van Gent Dampoort, maar absoluut een aanwinst voor de buurt dus) www.facebook.com/cloudsinmycoffee9000

I love you a latte ontbijt kost 13,50 euro.

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.