Loading...

Online shoppen (voor mannen en baby’s)

Voor één keer heb ik me niet laten verleiden, maar is het mijn man die gezwicht is voor deze schattige maar stoere sneakers. Zelf ben ik nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van online kleren of schoenen shoppen (ik wil de stof voelen en de echte kleur zien voor ik iets pas), maar blijkbaar is het een droomformule voor mannen. Rondslenteren in een stad en leuke winkels ontdekken, het heeft die van mij alleszins nooit veel gezegd. Hij gaat liever gericht op pad, met een welomlijnd doel voor ogen, en omwegen of getreuzel staan daarbij niet in zijn woordenboek.

In elk geval ontdekte hij al surfend op het internet (online wordt er blijkbaar wel rondgeslenterd, zij het virtueel) de webshop zalando.be. En ik moet toegeven: het aanbod is ruim en de service – voor zover ik het op dit moment kan inschatten – heel goed. Deze Adidas Originals had hij eerder al in zijn eigen maat besteld, en vanmorgen werden deze mini-exemplaren hier thuis geleverd. Het zal nog wel even duren voor onze zoon ermee rondwandelt (hij wordt pas begin september verwacht), maar ze zullen hem ongetwijfeld goed staan. Zo vader, zo zoon.

adidas Originals Superstar (maat 19)

24,95 euro via www.zalando.be

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.