Loading...

FoodWeLove: box met delicatessen

Ik associeer Nederland niet meteen met lekker eten en dat heeft vooral te maken met herinneringen aan vreemde lunches bij klanten toen ik nog in de pr-sector werkte. Zo kregen we bij een Nederlands fietsenmerk ooit melk met aardbeismaak en pistolets (maar dan papperige exemplaren) met kaas voorgeschoteld. We zaten er een beetje mee in ons maag – letterlijk 😉 – om de journalisten, die een maand later het bedrijf kwamen bezoeken, hetzelfde voor te schotelen.

Intussen heb ik tijdens citytrips in Amsterdam en Rotterdam wél al héél lekkere lunch- en dineradresjes ontdekt. Maar op de een of andere manier blijft er wat argwaan. Toen we van een pr-bureau de vraag kregen of we een box met Nederlandse lekkernijen van FoodWeLove wilden ontvangen om te testen, zegden we uit nieuwsgierigheid toe. Want welke Nederlandse lekkernijen zouden we dan toe krijgen?

Wel, we waren aangenaam verrast door het gevarieerde aanbod: geitenkaas van de Molkerei, frambozenmosterd van Raspberry Maxx, koekjes van Koeckebackers, soep van Kromkommer, opgelegde gesnipperde rode uitjes van Kesbeke en pindakaas van Zeemansboter. Die laatste was mijn favoriet. Van de soep was ik dan weer niet zo’n fan: te veel citroen. Als extra stak er ook een kaasmesje van Boska bij en het tijdschrift Hollands Glorie.

En om je te inspireren bevat de doos, naast de verhalen achter de ambachtelijke producten, ook enkele recepten. Je vindt alle recepten van de voorbije maanden hier op hun website. Check zeker de lekkere Zeemansboterkoekjes!

Hoe werkt het nu precies? Met een abonnement op FoodWeLove krijg je elke maand een box met ambachtelijke delicatessen bij je thuis, met het verhaal achter de producten en recepten. De inhoud is altijd een verrassing. Prijs: eenmalige box: € 30 (inclusief verzendkosten), jaarabonnement of 12 FoodWeLove-boxen: € 27,45 per maand. Een leuk geschenkidee voor foodies … 

Meer info: https:/www.foodwelove.nl

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.