Loading...

Give away: Lien Degols nieuwe stijlgids!

Toen styliste Lien Degol me in het voorjaar vroeg om de redactie te doen van de teksten voor haar nieuwe stijlgids, was ik vereerd. Een leuke uitdaging, dacht ik, want ik had absoluut geen ervaring met teksten voor een boek. Nu amper een paar maanden – en veel hard werk – later ligt het boek in de winkels, en weet ik een heleboel meer over de juiste kleding op maat van je lichaamstype & je leeftijd.En ik ken Lien Degol heel wat beter. Niet zo’n harde tante als ik dacht op voorhand. Op tv lijkt ze zo streng en een beetje té direct naar mijn zin. Maar terwijl ik voor onze eerste meeting nog radeloos voor de kleerkast stond te twijfelen over een geschikte outfit, was dat bij de tweede, derde, … al heel wat beter. Want ja, stijl en looks zijn belangrijk, maar voor Lien is ‘een goeie portie humor’ en persoonlijkheid toch nog een stuk belangrijker. Een geruststelling… 😉

Heb je ook zin om Liens modegevoel en stijl wat beter te leren kennen, en vooral inzicht in je eigen kledingstijl te krijgen (en die misschien een upgrade te geven)? Dan is er goed nieuws! Om de publicatie van ‘De juiste look op elke leeftijd’ te vieren geef ik een exemplaar weg op deze blog. Wil je kans maken op het boek? Laat dan een reactie na op dit blogberichtje (t.e.m. 30/9) en we kiezen op 1/10 een winnaar uit de deelnemers.
Meer info over het boek vind je hier.

Andere interessante artikels

Reacties (5)

 • Sheena 11 jaar geleden Reageer

  Ik kan nog wel wat stijladvies gebruiken dus ik waag mijn kans 😉

 • Heidi 11 jaar geleden Reageer

  oh, goede raad kan ik als eeuwige twijfelaar altijd gebruiken!

 • Filiene 11 jaar geleden Reageer

  Ik waag ook mijn kansje…

 • Tine 11 jaar geleden Reageer

  Ik wil ook graag meedoen! Ben fan van Lien en vooral benieuwd of er wat plus size info in het boek te vinden is.

 • Lili 11 jaar geleden Reageer

  Ik doe graag mee! Het eerste boek was al een bron van inspiratie, maar ik vind dat ik wat meer efforts kan doen ;-). Proficiat met het redactiewerk!

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.