Loading...

Gek op zwart

Als je mij vraagt om mijn kledingstijl te omschrijven, dan weet ik daar niet meteen een antwoord op. Soms ben ik gek van jurkjes, dan weer van jeans en gemakkelijk, op andere momenten lijkt retro leuk… Shoppen voor mijn dochter is vaak véél makkelijker dan voor mezelf ;). Maar als er één constante is in mijn smaak, dan is het mijn liefde voor zwart. Zwart, strak en sober meer bepaald. Geen ‘frullen’ of ruches, da’s sowieso niks voor mij. 

Sinds kort heeft Gent er een zwart shopadresje bij. Een van mijn favoriete winkels, Rewind (waar ik jaren geleden favoriet Sessun ontdekte), opent nu  Rewind B.L.C.K.+. Je vindt er een mix van merken met als rode draad een raafzwart kleurenpalet. Naast kleding zijn er ook accessoires en meubels. De foto’s van de shop zien er alvast veelbelovend uit.

copyright Rewind

Info: je vindt er DRKSHDW, Lilies collecties van Rick Owens, Avelon, The Last Conspiracy, A.Friend by A.F. Vandevorst, V Ave Shoe Repair, Konceptkramer, Private 0204, Byredo, Nmbr 9 en Werkstatt München.

De winkel richt zich zowel tot mannen als vrouwen – ook al is de ingang dezelfde als die van Rewind Men.

Adres: St-Pietersnieuwstraat 13, 9000 Gent,www.rewindstore.be

Andere interessante artikels

1 Reactie

  • Liesellove 11 jaar geleden Reageer

    Mooi! Moet ik eens gaan bekijken! Ik ook fan van zwart. 🙂

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.