Loading...

Onweerstaanbare tassen

Ik viel als een blok voor de sjaals van de herfst-wintercollectie en nu is het weer prijs. Al viel mijn oog dit keer op de tassen. Die Roos Vandekerckhove maakt zo’n schone dingen. Onweerstaanbaar zijn ze, de tassen uit de nieuwe lentecollectie… Sobere vormen, leuke kleuren, al zou ik zelf niet meteen voor de fluoroze gaan 😉

En er is leuk nieuws, want er is dit voorjaar voor het eerst een totaalcollectie van haar hand – lees: dus ook kleding! De collectie is geïnspireerd door La Strada van Fellini, een film uit 1954 waarin een meisje als een soort circusartieste op avontuur trekt. Ze bestaat volledig uit breiwerk van 100% katoen. Kleurencontrasten vormen- alweer – de rode draad.

Alle foto’s: copyright Roos Vandekerckhove.

Website: www.roosvandekerckhove.be

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.