Loading...

Open atelier

Vandaag start de City Trail van Designer Days Gent, een parcours dat je naar lokale ontwerpers voert, soms in huiskamers, soms in originele (shop-in)shops. Mode, accessoires, fotografie, meubelen en allerhande design staan op het programma. Een tripje waard!

Waar ik dit weekend ook even wil binnenspringen, is bij Atelier Dorange & A Toi Toujours. De dames achter die projecten heb ik onlangs ontmoet door mijn job. Marie-Ange Dorange en Anthea Adigery zijn moeder en dochter. Hun atelier ligt vlakbij de mooie buurt van de Gentse jachthaven. Marie-Ange maakt als deco-couturière al ruim zeven jaar kussens, plaids en gordijnen op maat.

 
En Anthea heeft een eigen collectie homewear, A Toi Toujours, met comfortabele én stijlvolle broeken om thuis te loungen. Ook haar dekentjes, kussens en poefs zijn echt de moeite waard. Bovendien verkopen ze tijdens dit open atelier ook stoffen en zouden ze in de toekomst workshops organiseren waarbij je zelf leert om zo’n mooie kussens en plaids te maken.

Info:

– Designer Days Gent op 28, 29, 30 maart. Je vindt het plan met alle adresjes op designerdaysgent.be.

– Open atelier bij Atelier Dorange & A Toi Toujours op 30 en 31 maart van 14u tot 18u30. Adres: Blekerijstraat 75 (0.01, bus 30), 9000 Gent.

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.