Loading...

Vluggertje in Brussel

Chronisch tijdsgebrek zorgt ervoor dat we nauwelijks nog shoppen in onze eigen stad, laat staan in Brussel of Antwerpen. Enkele weken geleden kwam het er toch van. Eventjes weliswaar, maar lang genoeg om nog iets te scoren in de solden voor zoonlief én om een nieuwe shop te ontdekken in de Brusselse Dansaertstraat.

Dit T-shirtje van Little Marc Jacobs (in de solden nog 25 euro) zou ik normaal gezien niet zo snel kopen (ze groeien er zooo snel uit). Maar omdat we zelden nieuwe spullen voor ons zoontje kopen (dozen vol kleertjes krijg ik van mijn lieve vriendinnen) en omdat het zo’n toffe print had, was het voor één keer gepermitteerd.

Wat verderop in de Dansaertstraat ontdekte ik een nieuwe winkel: KURE. (Edit 2017: Kure in de Dansaertstraat is intussen gesloten, maar opende een nieuwe shop in de Brusselse Louizalaan.)

De winkel zit een industrieel aandoend pand dat me meteen aansprak en dat perfect past bij de labels die je er vindt (Samsøe & Samsøe, Anine Bing, Won Hundred, en vele andere). Helaas had ik niet genoeg tijd om rustig te passen, maar ik kon nog wel snel een kaartje meenemen. En hoera: binnenkort kan je er ook online shoppen. (Edit 2017: intussen is dat geval.) Iets om in de gaten te houden dus.

Hatshoe kan ik onmogelijk voorbijlopen zonder de etalage te bekijken. Veel moois gezien, onder andere mijn eigenste – bij Obius aangeschafte, ook in de solden 😉 – laarzen van Ellen Verbeek. N.d.c., Stijl en het andere moois hou ik tegoed voor een andere keer, met hopelijk meer tijd.

 

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.