Loading...

Culinaire compagnie op tournee

Food Farm Fiësta is een culinaire compagnie die rondtrekt met foodtrucks. Hmm, lijkt me iets om te checken. Van 24 tot 26 april en van 30 april tot 3 mei (dus twee weekends na elkaar) strijkt ze neer op de Tondeliersite in Gent, na een stop in de Driespoort Shopping in Deinze (17-19 april). De organisatoren fluisterden me toe dat het iets wordt met eten, drinken, kunstenaars en DJ’s, en dat allemaal in een plezante retrosfeer. Alleen al omdat er van alles te proeven zal zijn – van sushi tot pannenkoeken en van street food tot excentrieke curryworsten – ben ik
van de partij. Ben je geen grote eter, maar een des te grotere drinker, dan is er ook een gin & tonic-bar, een whiskybar, en – oh ja –  ook een bar met ‘gewone’ cava, of wijn, of bier, … Bij dezen genoteerd in de agenda!

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.