Loading...

Rabarbertaart met speculaas

Ik ben fan van rabarber: het groeit vanzelf, kweekt alsof het niets is en de zurige smaak is superlekker in taarten en andere zoete bereidingen …

Ik haalde uit de tuin van mijn zus een plantje en maakte met de oogst die ik nog extra meekreeg, meteen Jeroen Meus’ rabarbertaart (het recept vind je hier). Maar dan in een lichtjes eigen versie, met wat er in huis nog voor handen was: speculaas in plaats van petit-beurrekoekjes en vanille-essence in plaats van vanillestokjes. Een topper!

Andere interessante artikels

1 Reactie

  • ine 11 jaar geleden Reageer

    Zalig!! Ik ben ook fan van rabarber! Heb onlangs rabarber-aardbei en rabarber-banaanconfituur gemaakt!!

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.