Loading...

Nieuwe webshop & Other Stories

 Online shoppen is niet mijn ding, maar onlangs ging ik toch door de knieën: voor de webshop van & Other Stories, dat net als COS tot de H&M-groep behoort. Deze lente gingen er een paar winkels open in onder andere Berlijn, Londen, Barcelona, en andere steden waar we dringend (nog) eens naartoe moeten, maar in ons land kan je voorlopig alleen terecht in de webshop. Ik was meteen verkocht voor de frisse look van de website en van de collectie, die je het best kan omschrijven als minimalistisch met een twist.

Als voorzichtige online shopper bestelde ik twee zomertopjes: een koningsblauw exemplaar in fijne zijde (29 euro) en een grijs en zwart topje met laagjes (ook 29 euro). Ze werden gratis geleverd (een tijdelijke actie), en ik had ze al binnen de twee dagen.
De kwaliteit is best oké, al had ik er niet bij stilgestaan dat het zijden topje transparant zou zijn. Gelukkig heb ik genoeg zwarte shirts om het mee te combineren, zo geef ik mijn donkere outfit toch een streepje kleur. Het andere topje heb ik al enkele keren gedragen in combinatie met een simpele jeansbroek, en het zit supercomfortabel. Je moet er wel mee kunnen leven dat de snit asymmetrisch is, maar voor mij is dat een dik pluspunt. Zolang & Other Stories dus geen echte winkel opent in België, denk ik dat ik toch af en toe iets ga bestellen in hun webshop.

(Copyright foto’s kledij: & Other Stories)

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.