Loading...

Table Stories: lekker tafelen én plaats op het terras

De vakantie mag dan voorbij zijn, het is nog altijd zomer. Nog niet te laat dus om een nieuw lunchadres mét zonnig terras te ontdekken. Emilie en ik belandden onlangs op dat van Table Stories aan de Land van Waaslaan, iets voorbij de Gentse Dampoort.

Gereserveerd hadden we niet, maar gelukkig waren er nog verschillende tafeltjes vrij. Blijkbaar weten nog niet veel mensen dat je hier van woensdag tot vrijdag kan lunchen en vooral: dat je aan die drukke steenweg toch rustig buiten kan zitten. Ook het interieur is trouwens de moeite waard. Het is tot in de puntjes ingericht en dat is allesbehalve toeval. Uitbaatster Kimberley is namelijk interieurvormgeefster van opleiding en startte Table Stories vanuit haar liefde voor keramiek en gedekte tafels. 

 

Wat niet wil zeggen dat ze geen aandacht heeft voor wat er op je bord ligt. We proefden zowat alles van de beperkte kaart (behalve de verse ham vooraf en de brownie of lemon curd) en er was – echt waar – niets dat ons niet kon bekoren. En hoewel Kimberley er voorlopig alleen voor staat – in de keuken en in de zaal – verliep de bediening supervlot.

Aubergine – chermoula – ui – yoghurt
Tomatentaart – basilicummascarpone

Makreel – komkommer – zuring – appel

Als we dan toch één opmerking moeten maken (allez vooruit, omdat we zo graag muggenziften), is het over de prijs. Die vonden we aan de hoge kant, al willen we voor goede producten die lekker zijn klaargemaakt best wat meer betalen. In elk geval komen we hier zeker nog eens terug, want die brunch op zondag willen we ook nog eens proeven.

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.