Loading...

Risotto met zalm en witloof

Ik heb een zwak voor risotto, maar zelf maakte ik het niet vaak. Het leek me gewoonweg te moeilijk en tijdrovend. En meestal viel het resultaat dan toch wat tegen: te papperig gekookt, weinig smaak, … Na dit receptje van Jeroen Meus moet ik mijn mening wel herzien. 

Het is héél smaakvol, dankzij de gerookte zalm, radicchio en het witloof. En het is eenvoudig om te maken. Eén minpuntje: je moet een beetje oppassen dat het niet té zout wordt. De zalm en de kaas geven al een behoorlijk zoute smaak. Extra kruiden met zout is dus zeker niet nodig. En volgende keer maak ik mijn bouillon wat minder sterk en voeg ik meer water toe bij het koken van de risotto.

Maar ik vind het zeker een aanrader en het komt op mijn lijstje van favoriete voorgerechten. Alleen aan de presentatie moet ik nog wat werken ;-).

 

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.