Loading...

Aanrader: Thursday Dinners kookboek

Een tijdje geleden gingen we naar de boekvoorstelling van het Thursday Dinners boek. Louise en Hannes, het koppel achter een van onze favoriete foodblogs, bundelden hun ontmoetingen met vrienden (en onbekenden) rond de tafel en kookpotten in een prachtig kook- en kijkboek. Ik was meteen weg van de vormgeving en fotografie. Het kriebelde om enkele recepten uit te proberen. Ik weet dat Louise fantastisch lekker – en verrassend – kookt, want we deden al eens beroep op haar kookkunsten bij een familiedinertje. En dat was een succes.

Vorige week vond ik eindelijk de tijd om iets te maken uit het Thursday Dinners boek. Het werden de kaneelbroodjes. Kato en ik waren fan (Flor niet, maar die is geen fan van kaneel). Ze zijn lekker als ontbijt én als tussendoortje. Het recept vind je ook op de blog.

 Wat we binnenkort nog willen proberen uit het boek: de Vietnamese noedelsalade met geglaceerde zalm, de champignonsoep (maar dan zonder de mergpijp), de kaastaart met passievrucht, de pizza’s … 

Intussen ligt het boek hier op de salontafel om nog maar eens door te bladeren & naar die prachtige foto’s te kijken. 

Thursday Dinners, uitgeverij Lannoo, 24,99 euro

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.