Loading...

Tooghangen bij Ganzerik

Soms gebeurt het dat Emilie en ik ons samen inschrijven voor een hip bloggersevent, dapper de bewuste datum vrijhouden en zelfs halverwege de oprit van de E17 raken, maar ons op het allerlaatste moment toch bedenken. Een plotse ruk aan het stuur, en in plaats van een flitsend verslag over de Blogtoberfesten in Antwerpen lees je hier dan een stukje over… alweer een eetcafé in Gent: Ganzerik, een nieuwe bruine kroeg/ eetcafé van de uitbaters van Jigger’s.

Een aanrader, ook als je (bijvoorbeeld) in Antwerpen woont. Minder fancy dan een bloggersevent, dat wel, maar stukken gezelliger. Leuteren aan de toog, wijntjes drinken – of bier, véél keuze op dat vlak – een hapje eten, meer moet dat niet zijn. Nog een pluspunt: geen gerechtjes om te delen – dus ook geen honger achteraf – maar een vol bord dat je helemaal mag leegeten. Emilie bestelde een vegetarisch gerecht met couscous, in de oven gegaarde prei, courgette en een lekker sausje. Ik had thuis al gegeten (nooit rekenen op bloggereventhapjes om je honger te stillen!), maar bestelde toch een stuk kaastaart met speculaas om te delen (lekker maar een beetje zoet).

Kortom: sympathiek café, lekker eten en drinken, supervriendelijke bediening en schappelijke prijzen (we betaalden een goeie 40 euro voor vijf glazen wijn, één limonade, een hoofdschotel en een stuk taart).

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.