Loading...

De Superette is open

De Superette, de bakkerij van Kobe Desramaults, is open sinds gisteren. Wij gingen er al eens proeven van een bescheiden ontbijt: een cappuccino met een croissant, een granola met yoghurt en frambozen, en een warme chocomelk (met witte chocolade), en proefden vandaag thuis het zuurdesemstokbrood.

Lekker! (Al had die croissant denk ik net iets te lang in de houtoven gezeten … maar hij krijgt zeker een herkansing.) Vanmorgen zat het er al afgeladen vol en was alles zo goed als uitverkocht, dus als je van Kobes toast met varkensrillette, het stevige spiegelei-ontbijt met spinazie, zijn ambachtelijke brood of de (koffie)koeken wil proeven, moet je wel vroeg opstaan … of wachten tot ’s avonds om te proeven van de pizza’s die in dezelfde houtovens worden gebakken. Die gaan wij héél binnenkort eens uittesten.

De Superette is open van donderdag tot zondag, van 8u tot 22u30.

Andere interessante artikels

1 Reactie

  • Juffertje in het Groen 10 jaar geleden Reageer

    Mmm… Ik zag al heel wat beelden voorbijkomen op tv en op IG. Dat ziet er heerlijk uit. Ik kijk er al naar uit om er met vrienden naartoe te gaan.

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.