Loading...

Lazy Sunday bij Ernest

Gespot op Facebook, opgenomen in ons to do-lijstje, en inmiddels getest op een lazy Sunday: Huiskamer Ernest aan de Bisdomkaai (vlak bij de Oude Beestenmarkt) in Gent. De sfeer is er inderdaad vergelijkbaar met die van een huiskamer waar er in elk hoekje iets te ontdekken valt. De combinatie van meubels van verschillende jonge designers past wonderwel bij elkaar, en draagt bij tot het huiselijke, relaxte sfeertje. We waren bovendien aangenaam verrast door de prijzen (1 euro voor een koffie, waar zie je dat nog?). Bestellen doe je zelf aan de bar, maar dat is een goeie gelegenheid om het interieur eens van dichterbij te bekijken. Toffe plek, we’ll be back!

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.