Loading...

Atelier Assemblé

Een paar jaar geleden kreeg ik een bon voor een jurkje op maat bij Atelier Assemblé cadeau. Ik was meteen verkocht. Eerst kiezen tussen allerhande leuke stofjes uit de jaren stillekes en dan nog een geschikt model uit de collectie kiezen. Een sessie van wikken en wegen, en passen, want aanpassingen aan de snit zijn mogelijk(een beetje korter, smaller, langer enz.). En dan moest ik wachten, ongeduldig wachten, zo gaat dat met maatwerk. Maar het resultaat is super: een uniek retrojurkje dat al trouwfeesten beleefde, en zomerse BBQ’s, recepties, lange werkdagen, … 
Binnenkort is het stockverkoop bij Atelier Assemblé. En ze hebben ook toffe kinderkleding! Getuige daarvan de foto’s van de herfst-wintercollectie hieronder.

Copyright Atelier Assemblé

Andere interessante artikels

geen reacties

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.