Loading...

Nieuwe traiteur in Gent

Hoezo, nieuwe traiteur: Boxy’s kenden we toch al langer?

Kristof en Stefan Boxy zijn inderdaad geen nieuwkomers in de culinaire Gentse ‘scene’. 30 jaar geleden al openden ze samen hun restaurant waar ze het koken tot kunst verhieven. Daar kregen ze destijds zelfs een Michelinster voor. Later legden ze zich toe op catering van hoog niveau. En nu was de tijd dus rijp voor een eigen traiteurzaak in Gent. Die opent vandaag de deuren in de Hoornstraat, in een majestueus pand naast de winkel van Dille & Kamille. Interieurontwerper Frederic Hooft is mede-uitbater én het creatieve brein achter de stijlvolle designinrichting van de zaak.

Boxy Fine Foods belooft te zorgen voor gastronomisch verfrissende gerechten en zal uitsluitend werken met kwaliteitsvolle en verse producten. Voor een verfijnde, gezonde en lekkere hap kunnen we vanaf nu dus bij hen terecht. Daarnaast bieden ze ook fijne specerijen, oliën, pasta’s en wijnen aan. Wij slaan nu alvast aan het watertanden en geven je zeer binnenkort een update van onze eerste culinaire Boxy Fine Foods-ervaring!

Boxy Fine Foods, Hoornstraat 13, 9000 Gent.

Andere interessante artikels

Reacties (2)

  • Juliette 12 jaar geleden Reageer

    ooh, leuke en frisse blog met toffe adresjes, ik volg je!!

  • admin 12 jaar geleden Reageer

    Leuk! Wij lezen ook graag jouw blog! Nu nog uitzoeken hoe we die van jou kunnen volgen 😉 We zijn beginners…

Reageer op dit artikel

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.